lördag 5 februari 2011

Huslig fortsättning

För att bevara för eftervärlden hur huslig jag kan vara när jag vill så fortsätter jag härmed min rapportering om min egenlagade mat. Idag bjöds det på fläskkotletter stekta i alacard:s Rapsolja med citron där jag la i färsk rosmarin också. Och medan vi åt middagen har en porterstek stått och puttrat på spisen. Drog precis av den men kunde inte hålla mig från att smaka på buljongen (som skall bli sås) och det är bara sådär för jävligt gott! Längtar redan nu efter middagen imorgon. Undrar om det finns andra som jag? Som längtar efter mat när man precis sitter och tjockjäser i soffan efter en jättemiddag? Inte underligt att jag ser ut som jag gör, vinterpäls skulle mina föräldrar förklarat fenomenet om det hade varit en hund.
Jag undrar när snabbmat/slaksmat-perioden slår till igen? För man skall ju inte tro att jag är såhär duktig jämt utan jag är en typisk periodare. Snart tröttnar jag på egenlagat och vill bara äta mat ute. Hamburgare, pizza eller finare restaurangmat vad som helst duger när det suget slår till.
Och så avslutar jag med appropå något helt annat. Idag är kaklet och klinkergolvet inhandlat till nya badrummet. Vågade inte lägga på renoveringsfirman att sköta inköpet så vi har fyllt bilen till brädden med tunga små paket som numera camperar under köksbordet hemma. Hoppas vi får dra igång bygget snart, längtar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Goa grejer