![]() |
Tiramisu. Försvinnande gott! |
![]() |
Små runda mini-gnocci i tomatsås. Och massa parmesan på! |
![]() |
Spaghetti, körsbärstomater, mozzarella och basilika. |
![]() |
Sabayon och färska jordgubbar. Bästa efterrätten på hela veckan! |
![]() |
Jag tror detta var typ ankbröst med stekta äpplen och lök. |
![]() |
Så enkelt och gott! |
![]() |
Min favoritlunch under veckan. |
![]() |
Malfatti. Ser ganska skumt ut men är nog en av de mest goda små saker jag ätit. Spenatbollar med ricotta och parmesanost. Kommer def. att tillverkas i detta radhus inom en snar framtid. |
![]() |
Typ en strudel fylld med härlig vaniljkräm. |
![]() |
Gräddig pasta med mycket svamp och nåt kött. |
![]() |
Enda nötköttet vi fick under veckan. Smakade lite som kalops faktiskt. |
![]() |
Zucchini, tomater och parmesan som gräddats i ugn. |
En annan av mina matfavoriter därifrån var helstekt typ fläskfilé eller ytterfilé som var snittad på längden och fylld med typ parmaskinka och massa ost och sedan ihoprullad för att stekas i ugn. Blev så salt och gott kött, men ändo saftigt. Och till det serverades ugnsgrillad fänkål i klyftor så det såg ut som lökklyftor. Det var ett jättegott tillbehör måste jag säga, milt och gott. Ohh.. och kycklingklubborna som var en kväll. Dom var skalade, alltså skinnet var borttaget, och så säkert bara gjorda i ugn med massa kryddig tomatröra och oliver ovanpå. Nä nu måste jag sluta att skriva om mat. Min mage kurrar!
Det verkar ha varit en fantastisk resa och maträtterna låter ju galet goda! Kram Sandra
SvaraRadera