torsdag 9 december 2021

Valfritt-antal-nöt

Aladdinaskens trillingnöt, den godaste biten av dom alla, tyvärr sedan länge bortplockad ur sortimentet. Idag fixade jag egna trillingnöt:ar. Fast jag orkade inte klicka upp dom tre och tre utan det blev några bitar med högst random antal nötter, men vad gör det tänker jag?! Imorgon tänkte jag ringla på lite mer choklad, sådär tjusigt, fast nu får de svalna i kylen över natten.

Hasselnötter, 200grader, 10 min.
Svalna och gnugga av skalet i en handduk.
Tror de är klarrostade när skalet liksom börjar spricka. Akta dock för att bränna!
Smält mjölkchoklad över ett vattenbad.
Häll i avsvalnade skalade nötterna och rör om. Ser ganska äckligt ut!
Klick ut på bakplåtspapper, låt svalna/stelna. Ringla sedan över smält choklad så det blir smala streckmönster. Typ.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Goa grejer