|
Bilden från igår eftermiddag då jag red Marcoz igen. Finska stalltjejen Kajsa står bredvid. |
Även hästar behöver nya skor. |
Lena och Espoir |
Min häst för idag, Renoir. Vi var på uteritt i 2,5 timmar. Det gick jättebra! Innan ritten fick han en ny sko, tur att hovslagaren var på plats. |
Jag och Emma på uteritten med guiden Alfonso. |
Emmas häst Poldo blev väldigt svettig av uteritten. Han fick sig en välbehövlig dusch sen. |
Lite friskt gräs till dukti häst som tack! |
Äldsta hästen i stallet. 32 år gammal! |
Idag åkte vi till Siena. Här står hela gänget på Piazza del Campo (stora torget typ) |
Glass, If you didn't see |
Skön gubbe! |
Il duomo, Domkyrkan. Mycket vacker! |
Jag och domkyrkan |
Siensk (?) utsikt |
Vart tog gubben vägen? Ramlat ur och rullat ner för trapporna? |
Vår privatchaufför som körde oss från flygplatsen och in till Siena. Skön typ! |
Imorgon väntar en ny dag med ännu mer ridning. Jag skall få rida första lektionen för ägargubben Giovanni på en ny häst Zara. Jag hoppas att det går bra för Giovanni är en lite skrämmande typ, en sån där man vill imponera på.
Vi har även bestämt oss för att byta bort dom två resterande uteritterna mot lektion istället. En lekton här när man är två som rider för en fröken ger mer än typ en månad hemma. Fast jag måste erkänna att man blir lätt korvstoppad i hjärnan, det kommer nog ta ett tag att försöka sortera alla bra tips man får och sedan översätta allt i hur man rent fysiskt skall göra.
Men än så länge njuter jag bara av allt. Gänget som är här är sköna typer, lärarna är kunniga, hästarna är känsliga och fina, vädret är så jävla fint med sol och 25 grader, maten är To die for osv. Just nu finns inget att klaga på (annat än att jag sknar man och barn hemma, puss mina älsklingar)
Nu är det dags att avsluta detta inlägg för att sova. Magen är helt proppmätt efter kvällens middag som bestog av först en macka med svamp marinerad i typ vinäger och olja och kryddor, sedan risotto med svamp, pancetta, lök och massa ost, sedan tomat/lök/olivolja/oliver-marinerade kycklingklubbor med ugnsgratinerad blomkål och grönsallad, och sedan som avslutning en tårta med nån vanilj+citronkräm och chokladsprinkel. Man blir lätt fet här!
Location Il Paretaio, Toscana
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar