torsdag 18 april 2013

Härlig kväll

I väntan på att se vilka foton som finns i kameran från eftermiddagens ridning så gör jag ett inlägg om kvällens middag.
Vi är numera väldigt få deltagare här på gården då flera lämnade oss i eftermiddags. Men vi som var kvar samlades för en bubbel-skål tillsammans med ägarna Cristina och Giovanni där de ville säga adjö till oss alla, fredagar är deras lediga dag och då åker dom bort ifrån gården. Vi drack bubbel och åt friterad salvia (låter skumt men gott) och friterade zucchiniblommor. Lilla mormor-gumman som bor/jobbar här hade fixat extra fint åt oss.
Sedan gick vi in till ännu en delikat middag. Nu ligger jag nerbäddad i sängen för att vila upp mig inför sista dagens ridning imorgon. Jag skall rida både Zara och Marcoz imorgon. Plus att vi drar iväg på vinprovning på en vingård så imorgon är det fullt upp. Lördag åker vi hem men vi hinner inte med något hästeri då.

Solen på väg ner

Bubbelibubb

Friterad (färsk)salvia

Friterade zucchiniblommor

Jag, Siv och Anna från England

Swedish team som dom kallar oss

Att så god mat lyckas se så äcklig ut på bild är synd. Idag blev det nån kött-pasta till förrätt och....

Köttgryta med zucchini, tomater och parmesan till huvudrätt. Och....

Tiramisu till efterrätt. Den har vi laddat på hela veckan. Men min favoritefterrätt hittils är nog en typ sabaione (typ vaniljkräm/grädde) med jordgubbar. Fast tiramisun gick inte av för hackor den heller!

Location Il Paretaio, Toscana

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Goa grejer